Ideaal wonen, het unieke zorgconcept van Quattro van start in Weert!

Een specialisme waar Quattro zich met trots in profileert is zorgvastgoed. Samen met zorgpartijen, hun cliënten of bewoners, gaat Quattro op zoek naar de optimale woon- en behandelomgeving, passend bij de mogelijkheden van de toekomstige bewoners. Het voortzetten van de eigen levenswijze staat daarbij centraal. Quattro is op de hoogte van de diverse zorgfinancieringen en van de kaders en richtlijnen die zo belangrijk zijn binnen de zorg.

ideaal-wonen-het-unieke-zorgconcept-van-quattro-van-start-in-weert -
#zorgvastgoed

Doolhofstraat, te Weert

Dit unieke woonzorggebouw is een eigen ontwikkeling van Quattro!

Ideaal Wonen

Quattro heeft een uniek woonconcept voor ouderen ontwikkeld genaamd “Ideaal Wonen”. Vanuit haar kennis en expertise binnen het zorgvastgoedlandschap heeft Quattro een antwoord ontwikkeld voor mensen met een permanente ondersteuningsvraag, die niet naar een intramurale woonvorm wensen te verhuizen.

Met dit vastgoedconcept speelt Quattro in op de groeiende behoefte aan zorg gerelateerd wonen, waarbij de autonomie van het leven en wonen centraal staat. De bewoners huren hun eigen woning, en maken afspraken over hun noodzakelijke ondersteuningsvraag met de lokale zorgaanbieder binnen de kaders van de WLZ.

Het gemeentebestuur van Weert is enthousiast over het zorgconcept Ideaal Wonen.
Zorgaanbieder Land van Horne wordt partner. Nieuwbouw in de wijk Biest is bijna een feit.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag met jou in contact.

Plan een afspraak 06 439 693 58