Werkwijze

Samen naar een groter geheel

Quattro – bouw & vastgoedadvies BV is een jong en gedreven vastgoed ontwikkelbedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Weert en is in 2017 ontstaan vanuit de samenwerking tussen Ger Houben en Gerold Vereijken, 2 ervaren vastgoed professionals. Door hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen en managen, wordt Quattro bij zeer uiteenlopende vastgoedontwikkelingen betrokken. Als ontwikkelaar, investeerder, adviseur of als projectmanager.

De meeste ontwikkelingen doet Quattro in eigen beheer, en ontwikkelen zij vanaf de tekentafel tot en met de realisatie. Maar Quattro wordt ook ingehuurd door particulieren, investeerders, zorgpartijen of bouwbedrijven. Door hun groot en kwalitatief sterk netwerk is Quattro in staat vrijwel iedere vastgoedopgave tot een goed resultaat te brengen.

 

“We zijn pas tevreden wanneer de ambities van de opdrachtgever of gebruikers bereikt zijn. Bouwen blijft immers mensenwerk!”

Zorgvastgoed
Een specialisme waar Quattro zich met trots in profileert is zorgvastgoed. Samen met zorgpartijen, hun cliënten of bewoners, gaat Quattro op zoek naar de optimale woon- en behandelomgeving, passend bij de mogelijkheden van de toekomstige bewoners. Het voortzetten van de eigen levenswijze staat daarbij centraal. Quattro is op de hoogte van de diverse zorgfinancieringen en van de kaders en richtlijnen die zo belangrijk zijn binnen de zorg.

Ideaal Wonen
Quattro heeft een uniek woonconcept voor ouderen ontwikkeld genaamd “Ideaal Wonen”. Vanuit haar kennis en expertise binnen het zorgvastgoedlandschap heeft Quattro een antwoord ontwikkeld voor mensen met een permanente ondersteuningsvraag, die niet naar een intramurale woonvorm wensen te verhuizen. Met dit vastgoedconcept speelt Quattro in op de groeiende behoefte aan zorg gerelateerd wonen, waarbij de autonomie van het leven en wonen centraal staat. De bewoners huren hun eigen woning, en maken afspraken over hun noodzakelijke ondersteuningsvraag met de lokale zorgaanbieder binnen de kaders van de WLZ.

Succesvol door mentaliteit
Quattro – bouw & vastgoedadvies BV is succesvol door haar mentaliteit. Quattro vindt het belangrijk om samen te werken, te luisteren, en om verbinding te leggen met alle stakeholders. Daarnaast is Quattro zeer oplossings- en resultaatgericht. “We zijn pas tevreden wanneer de ambities van de opdrachtgever of gebruikers bereikt zijn. Bouwen blijft immers mensenwerk!”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag met jou in contact.

Plan een afspraak 06 439 693 58
#nieuwbouw

Voorstadhalte te Helmond

Ontwikkeling van een braakliggend terrein van de gemeente Helmond, pal aan het spoor en het centrum van Mierlo-’t Hout.