Over ons

Ger Houben

Een creatieve, ambitieuze, enthousiaste en gedreven vastgoedspecialist en medeoprichter van Quattro bouw & vastgoedadvies BV.

Ger is sterk in het begeleiden van vastgoed- ontwikkelingen. Door zijn kennis en ervaring is hij een goed aanspreekpunt voor zowel de particulier als de professionele opdrachtgever. Hij ondersteunt de partijen bij de ontwikkeling en realisatie van de bouwwerkzaamheden, treedt op als projectmanager, sparringpartner, en richt zich op zowel de complexe en omvangrijke projecten als de woningbouw voor particulieren. Zijn credo is: “Delen is vermenigvuldigen”. Hij is ervan overtuigd dat samenwerken en transparantie, bijdragen aan een beter plan en beter resultaat voor alle partijen.

+31 (0)6 439 693 58
ger@quattrobouwenvastgoedadvies.nl

Gerold Vereijken

Een gedreven vastgoed ontwikkelaar en medeoprichter van Quattro bouw & vastgoedadvies BV.

Gerold werkt als onafhankelijk ontwikkelaar, managet risicodragende projecten, en wordt daarnaast ingehuurd als manager en project- ontwikkelaar van (majeure) vastgoedprojecten. Door zijn kennis van zorgvastgoed is hij sparring- partner voor bestuurders en wordt hij ingehuurd voor de ontwikkeling van zorgvastgoedprojecten. Als persoon ligt zijn kracht in het verbinden van mensen en het vinden van oplossingen waar alle partijen achter kunnen staan. Door zijn creativiteit, transparantie, doorzettingsvermogen, en doordat hij altijd de zonnige kant van een probleem te zien, lukt het hem om zeer complexe vastgoedprojecten tot een mooi resultaat te brengen. Zijn credo is: “Bouwen is mensenwerk”. Hier geloven wij in binnen Quattro bouw & vastgoedadvies en dit vormt altijd de basis van ons succes!

+31 (0)6 511 324 58
gerold@quattrobouwenvastgoedadvies.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag met jou in contact.

Plan een afspraak 06 439 693 58