Verkoop Ospelse Poort

Mede dankzij Quattro bouw & vastgoedadvies worden er 6 vrijstaande levensloopbestendige woningen in het landelijk gelegen kerkdorp Ospel gerealiseerd.

Ospel is gelegen in Midden-Limburg binnen de gemeente Nederweert met de stad Weert op korte afstand. De tekeningen en vergunningen zijn rond en de realisatie van deze unieke woningen zal binnenkort gestart worden. Er zijn nog enkele van deze mooie, moderne maar toch gezellige levensloopbestendige woningen te koop.

De woning bevatten circa 115 m2 aan woonoppervlak op een mooi perceel van 226 m2. In deze woningen zijn alle voorzieningen en comfort bij elkaar gebracht op de begane grond: een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, een open keuken én slaap- en badkamer. Op de bovenverdieping is het mogelijk een grote hobbykamer of twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer te realiseren. Door deze mogelijkheden zijn deze woningen ook zeer geschikt als gezinswoning. Uiteraard worden de woningen gasloos en energiezuinig gebouwd! Door al deze mogelijkheden is dit echt een woning waar u oud kunt worden.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag met jou in contact.

Plan een afspraak 06 439 693 58